home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat al meer dan 40 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

12 mei dag van de verpleging: Nandl Lokhorst geïnterviewd door ZobMw

12 mei is de internationale dag van de verpleging: een dag om de verpleging te bedanken en aandacht te vragen voor de (ontwikkelingen in de) beroepsgroep. In deze interviewreeks geven 8 verpleegkundigen en een lector hun visie op de ontwikkeling van hun vak en de huidige situatie.

Als er één punt is dat de geïnterviewde verpleegkundigen vaak noemen, dan is het trots. Ze zijn trots op hun beroepsgroep, hun collega’s en zichzelf. En met recht, zo blijkt uit hun verhalen. In deze moeilijke, hectische coronatijd zijn verpleegkundigen slagvaardig, creatief, flexibel, initiatiefrijk, snel, leergierig en daadkrachtig.

Zo ook onze voorzitter Nandl Lokhorst. Zie haar bijdrage aan deze interviews.

Alle interviews op de website van ZonMw kun je hier lezen?


top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16