home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat al meer dan 40 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

Coronavirus zet het nodige op z'n kop

Het is een hectische en onzeker periode. Intussen zijn alle geplande bijeenkomsten tot en met april voor onze afdeling geannuleerd. Op dit moment bespreken we of de bijeenkomst van ALV en Studiemiddag op 14 mei wel kan doorgaan of dat we een andere vorm kunnen realiseren via internet.

We sluiten verder graag aan bij de initiatieven van het centraal bureau V&VN met betrekking tot communicatie over het Corona virus, meld hier jouw zorgen, dilemma’s, knelpunten en ideeën.

Informatie over en reacties op het coronavirus V&VN

Op Linkedin een site gericht op de GGZ, zie V&VN VAR - Corona - GGZ

Tot slot wijzen we op de voorlichting vanuit de rijksoverheid: 
Rijksoverheid Coronavirus-COVID-19


top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16