home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat al meer dan 40 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

Aanmeldingen SPV aan Zee. Levenseinde, een keuze?

De voorbereidingen voor de 16e editie van SPV aan Zee zijn inmiddels in volle gang want over precies vier maanden is het alweer zo ver! Het programma is bekend en op de website zijn ook enkele interessante insights van de sprekers vrijgegeven, binnenkort zullen meer volgen.

De aanmeldingen zijn momenteel al verviervoudigd ten opzichte van de SPV aan Zee 2014 editie. De cursus vindt plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Vanwege het thema van dit jaar wordt een grote opkomst verwacht. Er is plaats voor 125 cursisten dus meld u snel aan op www.spvaanzee.nl

Aan de deelnemer van de SPV aan Zee wordt een eigen bijdrage gevraagd. Tot 1 augustus 2015 kunt u nog gebruik maken van de Early Fee.


top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16