home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat al meer dan 40 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

Cursussen en trainingen in de Agenda

Tot voor kort waren in het menu onder Scholing / Overige opleidingen alle opleidingsinstituten te vinden die onderwijs aanbieden in het kader van nascholing en bijscholing.

De presentatie van het dit deel van het onderwijsaanbod is nu iets anders opgezet. Alle cursussen (en workshops, trainingen etc.) worden voortaan in de Agenda opgenomen.

In de Agenda vind je nu dus zowel de congressen en de symposia als wel de cursussen en trainingen, gesorteerd op aanvangsdatum.

De drie 'grote' opleidingen die een jaar of meer duren, blijven wel onder Scholing / Overige opleidingen vindbaar. Dit zijn de Post-hbo GGZ Verpleegkunde, Post-hbo Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ (beide van de Hogeschool Utrecht) en de Opleiding GGZ Verpleegkundig Specialist (van de Stichting GGZ-VS).

We hopen hiermee het cursusaanbod dat specifiek is gericht op SPV-en, beter onder de aandacht te brengen.


top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16