home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat al meer dan 40 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

Vergaderstukken Ledenvergadering 26 mei 2011 beschikbaar

Per post worden op dit moment de uitnodiging, agenda en verslag vorige vergadering gedrukt en per post verstuurd. (Hier is door de velke vrije dagen vertraging in ontstaan).
Intussen zijn de vergaderstukken wel in pdf nu te downloaden. Ook de stukken die per post worden toegestuurd zijn opgenomen.

De resultaatrekening 2010 is nog niet defintief, een voorlopige versie is opgenomen. Betreft geen financieel geschil, wisseling personeel en daarbij communicatie vergissingen hebben voor enige vertraging gezorgd m.b.t. de definitieve cijfers.

Zie voor de download: Vergaderstukken ALV.

Labels:top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16