home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat ruim 30 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

SPV-en maken kwaliteit zichtbaar!!

Op 26 november is het deskundigheidsgebied SPV in het Kwaliteitsregister V&V feestelijk geopend tijdens de Algemene Ledenvergadering van de V&VN-SPV. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen kunnen nu in het Kwaliteitsregister V&V inzichtelijk maken dat zij gekwalificeerd zijn als SPV en hun vak bijhouden.

Dit is een kans en een extra kwaliteitsimpuls voor SPV-en om hun vakbekwaamheid zichtbaar te maken, aldus Didier Rammers, voorzitter van de afdeling V&VN-SPV.
SPV-en moeten actief werken aan hun deskundigheid en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun eigen vak. Als SPV sta je voor de best mogelijke zorg en dat komt de cliënten en patiënten in de GGZ ten goede!.

Labels:top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16