home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat al meer dan 40 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

Een seminar voor iedereen die een bedrijf in de zorg wil starten

In samenwerking met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland organiseert de Kamer van Koophandel Midden Nederland een seminar voor iedereen die een bedrijf in de zorg wil starten.

Als zelfstandig verpleegkundige of verzorgende staat u er vaak alleen voor. Uw keuze voor het ondernemerschap is moedig, maar levert u ook een extra zorg op. Wat moet er in de boekhouding, welke kosten mag ik aftrekken, hoe zit het met de VAR? En terwijl u probeert de obstakels zo goed mogelijk te nemen, leest u in de krant van allerlei nieuwe en zorgelijke ontwikkelingen, waar u de gevolgen niet goed van kan inschatten.

Wij willen u laten weten dat we achter uw keuze staan om zelfstandige te worden en we willen u ondersteunen in uw ondernemerschap. Maar onze standaardvoorlichting schiet tekort in een sector waar zoveel gebeurt en waar zoveel specifieke regelgeving voor geldt. Daarom nodigen we u graag uit voor een speciale avond voor verpleegkundigen en verzorgende over Ondernemerschap in de Zorg.

Programma
Rob van der Peet van de beroepsvereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) gaat in op de actualiteiten en de specifieke regelingen in de zorg.
Menno Rolloos van Van Helder maakt u wegwijs in de financiƫle en fiscale aspecten van ondernemerschap in de zorg.

Kosten: EU 30.00

Bijeenkomst
Donderdag 12 maart 2009 van 19:00 - 22:00
KvK,
Kroonstraat 50
3511RC Utrecht

Aanmelden
Klik op www.kvk.nl/mn-zorg om je via internet aan te melden.

Labels:top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16