home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat al meer dan 40 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

Verpleegkundig Specialist Artikel 14 natuurlijk ook in de GGZ

In de verpleegkundige beroepsgroep is veel gaande rond inhoud, positionering en opleiding. Al jarenlang wordt gesproken over de mogelijkheid om in navolging van andere beroepen in de gezondheidszorg te komen tot een specialisme Artikel 14.

Het ziet er naar uit dat dit voornemen eindelijk concrete vormen gaat aannemen. Hoe het specialisme eruit gaat zien is nog niet helemaal bekend, de contouren zijn wel geschetst.

In de bijgesloten pdf kunt u de volledige tekst lezen rondom de ontwikkelingen voor de oprichting van een opleiding HBO Master Sociale Psychiatrie. Hierin wordt u tevens opgeroepen kenbaar te maken of er belangstelling bestaat voor het volgen van een opleiding, die voldoet aan de voorwaarden voor erkenning verpleegkundig specialist. (Deze brief zal tevens bij de stukken van de ALV opgenomen worden)

Brief: Ontwikkeling HBO Master Sociale Psychiatrie

Labels:top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16