home

V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen

Welkom bij V&VN-SPV

De V&VN Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (V&VN-SPV) is een actieve beroepsvereniging van sociaal psychiatrisch verpleegkundigen met meer dan 1300 leden.

Zij is in 2006 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Nederlandse Vereniging van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (NVSPV) met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De oorsprong van de V&VN-SPV gaat al meer dan 40 jaar terug ...

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden door de webmasters in nauwe samenwerking met actieve leden van de V&VN-SPV. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties m.b.t. de website of de vereniging? Neem contact op.

 

Actueel

Nieuwsfeit melden

GGZ Nederland goed te spreken over regeerakkoord

Met instemming heeft GGZ Nederland kennisgenomen van de voornemens van het nieuwe kabinet bestaande uit CDA, PvdA en ChristenUnie. GGZ Nederland ziet de plannen op het gebied van bijvoorbeeld jeugd, preventie, langdurende zorg en verslaving als een steun voor haar eigen ambities. Ook gaat GGZ Nederland ervan uit dat de afronding van de overheveling van de ggz van AWBZ naar Zorgverzekeringswet doorgaat. In de geest van het motto van het kabinet werken GGZ Nederland en Zorgverzekeraars Nederland hierin nauw samen.
Lees het hele bericht bij GGZ Nederland >>

Labels:top

Archief

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 

home top

powered by FreeFind
Zoektips
Nieuwsbrieven
Agenda
Vacatures
Contact
V&VN
home
Shift-F16